ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΕΛΤΑΝΟΙ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΕΛΤΑΝΟΙ!!!!

Οι Μελτάνοι βρίσκονται σχεδόν σε όλη την Νότιο Αμερική μα επί το πλείστον βρίσκονται στην Βραζιλία από όπου και ξεκίνησαν από τον ποταμό Αμαζόνιο.

Ο Αμαζόνιος είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποταμούς της Γης. Διαρρέει τη Νότια Αμερική από τις Άνδεις ως τις εκβολές του, στον Ατλαντικό Ωκεανό. Γενικά θεωρείται ο δεύτερος μακρύτερος ποταμός στη Γη μετά τον Νείλο, με μήκος 6.400 χιλιόμετρα, αλλά παρόλα αυτά, το μήκος του ανάλογα με το πιο θεωρείται το σημείο των εκβολών φτάνει μέχρι τα 7.000 χιλιόμετρα, οπότε και είναι ο μακρύτερος ποταμός στη Γη. Ο Αμαζόνιος όμως είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος ποταμός όσον αφορά τη μέση παροχή, που ανέρχεται σε 219.000 κυβικά μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Υπολογίζεται ότι το 1/5 τού συνόλου του γλυκού νερού που ρέει στην επιφάνεια της γης μεταφέρεται απ’ τον Αμαζόνιο. Το εμβαδόν της λεκάνης απορροής του είναι 6.915.000 χλμ² και είναι η μεγαλύτερη στη Γη. Ως πηγή του έχει αναγνωριστεί το όρος Μίσμι στο νότιο Περού[1].

Το όνομα «Αμαζόνιος» το έδωσε ο Ισπανός κατακτητής Φρανθίσκο ντε Ορεγιάνα (Francisco de Orellana), ο οποίος διέπλευσε τον ποταμό το 15411542. Στην πορεία του συνάντησε φυλές με γυναίκες που πολεμούσαν και για τον λόγο αυτό του έδωσε το όνομα «Αμαζόνιος» (Río de las Amazonas). Την εποχή της Κατάκτησης, κοντά στις όχθες του Αμαζονίου κι των παραποτάμων του, κατοικούσαν μόνιμοι, σχετικά πυκνοί πληθυσμοί, που εφάρμοζαν εντατικές γεωργικές καλλιέργειες . Στους κάμπους , δηλαδή τις περισσότερο ανυψωμένες περιοχές ανάμεσα στους ποταμούς και τις πεδιάδες κατάκλισής τους, κατοικούσαν και εξακολουθούν και σήμερα να κατοικούν, τουλάχιστον στις πιο απομακρυσμένες ζώνες τους , διάσπαρτες φυλές Ινδιάνων. Οι νομάδες βάσιζαν την οικονομία τους στο κυνήγι μικρών και μεγάλων ζώων.

Ο Αμαζόνιος είναι πολύ γνωστός για την τεράστια ζούγκλα που τον περιβάλλει: Το Τροπικό Δάσος του Αμαζονίου αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δάση του πλανήτη και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των επιστημόνων λόγω του ποσοστού απορρόφησης του άνθρακα από τα φυτά στο έδαφος και τα ύδατα του δάσους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο τον χρόνο. Ωστόσο, το δάσος του Αμαζονίου απειλείται σε μεγάλο βαθμό από την παράνομη υλοτομία. Στα δάση της Αμαζονίας απαντά μια ασύλληπτη ποικιλία ειδών βλάστησης. Το δάσος εκτείνεται από τα μακρόβια έλη και τους επιπλέοντες λειμώνες ( νησίδες από πλεγμένα κλαδιά υδρόβιων φυτών με χώμα) στα ανατολικά, κοντά στον Ατλαντικό, μέχρι το ανώτατο υψόμετρο που αναπτύσσονται τα δέντρα στις Άνδεις.

Οι φυσικοί πόροι του Αμαζονίου είναι πολλοί και ποικίλοι. Οι πρώτοι εξερευνητές προσελκύστηκαν απ’ τα διαμάντια και το χρυσό, εξίσου σημαντικοί όμως είναι οι διάφοροι πολύτιμοι λόφοι που έχουν ανακαλυφθεί σε αυτήν την περιοχή καθώς και η εξαιρετική ξυλεία που παρέχουν η Σουιτενία, ο κέδρος του Αμαζονίου και πολλά άλλα είδη.

Μα να δούμε τώρα τι είναι οι Μελτάνοι…υπάρχουν φήμες ( οι οποίες μόνο φήμες δεν είναι ). Σε όλη την Κεντρική και Νότια Αμερική υπάρχουν αυτόχθονες ινδιάνοι οι οποίοι και έχουν πλέον ενσωματωθεί στα πλαίσια του σύγχρονου πολιτισμού οι οποίοι είναι τσιράκια των μασόνων. Τι εννοώ με αυτό!;! Πριν 150 χρόνια στην Βραζιλία είχε φτάσει μια μασονική αποστολή από την Ναϊτικη Στοά της Μάλτας ως υπεύθυνη των μασόνων εκείνης της εποχής για την εύρεση χαμένων θησαυρών των αυτόχθονων ινδιάνων της Βραζιλίας αλλά και όλης της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής!!!! Καθιέρωσαν άτομα δικά τους σε όλες τις αρχαιολογικές υπηρεσίες και στρατολόγησαν ινδιάνους από όλες τις φυλές που είχαν εξημερωθεί με σαφείς διαταγές όπου έλεγαν ότι όσοι ερευνητές θα θελήσουν να διοργανώσουν αποστολές έρευνας για το μυθικό!;! Ελ Ντο Ράντο ή και για οποιαδήποτε αρχαία πόλη να τους αναπροσανατολίζουν ή ακόμα και σε κάποιες ακραίες καταστάσεις να τους σκοτώνουν!!!! Πράγματι ακούγεται απίστευτο μα είναι αληθινό!!!! Αυτοί οι ινδιάνοι τους δόθηκε ως τιμής ένεκεν η ονομασία Μελτάνοι διότι το τάγμα που τους ίδρυσε ερχόταν από την Μάλτα!!!! Παρά ότι έχουν περάσει 150 χρόνια μέχρι και σήμερα οι Μελτάνοι υπάρχουν και κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά ποιοι είναι διότι δεν έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που να προδίδουν την ιδιότητα τους αυτή!!!!

Αν όμως παρατηρήσουμε σε όλη την Κεντρική και Νότια Αμερική τους αρχαιολόγους αλλά και τους τυχοδιώκτες ερασιτέχνες αρχαιοκάπηλους που ερεύνησαν και βρήκαν σημαντικά μνημεία των Μάγια, των Αζτέκων, των Μολτέκων κτλ. κτλ. οι κύριοι χρηματοδότες ήταν οι ελευθερό- τέκτονες μασόνοι και οι ροδόσταυροι μασόνοι. Ακόμη και σήμερα συνεχίζεται να γίνεται αυτό, τι εννοώ!;!  Καμία μα καμία αποστολή αρχαιολογική η ερασιτεχνική προς της αρχαίες ανευρεθείσες πόλεις ή και μυθικών πόλεων αν δεν δώσει η μασονία την κατάλληλη έγκριση στις ανάλογες υπηρεσίες στην κάθε χώρα από αυτές που ανέφερα δεν γίνεται τίποτα!!!!

Αν κάποιοι ερευνητές προσπαθήσουν να φτιάξουν μια αποστολή παράνομη χωρίς ειδική άδεια αναζητώντας άτομα ( αυτόχθονες ιχνηλάτες ) ένα είναι σίγουρο ότι ένας από τους αυτόχθονες που θα βρει θα είναι Μελτάνος οπότε η αποστολή δεν θα είναι επιτυχής με κίνδυνο να χάσει μέχρι και την ζωή του αν πράγματι ξέρει κάτι και πάει προς το σωστό μέρος αναζήτησης. Αν δεν ξέρει ο ή οι Μελτάνοι οδηγοί του θα τον περιφέρουν αδιάκοπα στις αχανές ζούγκλες των χωρών αυτών αδίκος με το να σπαταλά ο ερευνητής χρήματα και στο τέλος απογοητευμένος να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια ανεύρεσης!!!! Ίσως σας φαίνεται παράξενο και μη πιστευτό μα εδώ σας προκαλώ να κάνετε μια έρευνα από μόνοι σας!!!! Τι έρευνα!;! Ψάξτε όχι μόνο για την κεντρική αλλά και νότιο Αμερική αλλά όπου υπάρχει αρχαίος πολιτισμός και δείτε ποιοι ήταν οι αρχαιολόγοι που έκαναν τις ανακαλύψεις αλλά ακόμα και οι ερασιτέχνες τυχοδιώκτες αρχαιολόγοι….ακόμα και στην χώρα μας!!!!

Οι Μελτάνοι είναι σε όλη την Κεντρική και Νότια Αμερική όπως είπα και ποιο πάνω δεν αναγνωρίζονται αν δεν το πουν οι ίδιοι ότι είναι, όμως ποτέ δεν το έχουν κάνει αυτό εκτός από κάποιες περιπτώσεις σε δικές τους φυλές!!!! Αυτό το έμαθα όταν ήμουν στην Βραζιλία από έναν ερευνητή ονόματι Μιγκέλ Πουρτάρντο. Δεν ήταν ερευνητής του παράξενου ή του αρχαίου μα ήταν ένας ερευνητής όπου έψαχνε για μάσκες σαμάνων από κάθε είδους φυλές!!!! Όταν γνωριστήκαμε μου τα εξήγησε όλα για τους Μελτάκους.

Στην αρχή μου φαινόταν απίστευτο αλλά και συνάμα πιστευτό, έτσι πήγα και βρήκα έναν πολύ καλό φίλο μου τον Σίλβιο Νιστάρ του εξήγησα περί τίνος πρόκειτε και μου είπε ότι πρώτη φορά το ακούει αυτό που του είπα. Έτσι ξεκινήσαμε να πάμε σε μια φυλή ινδιάνων  του Αμαζονίου για βρούμε κάποιες αποδείξεις. Στην φυλή των Guarani-Kaiowá ( Γκουαρανί Καιόβα ) της όχθης του ποταμού Hovy ( Χόβι ) στην πολιτεία Μato Grosso do Sul ( Μάτο Γκρόσο ντο Σουλ ). Σήμερα αυτή φυλή αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από τις εταιρείες υλοτομίας και πολλοί από τους ινδιάνους έχουν φονευθεί βάναυσα!!!!

indians

Όταν φτάσαμε εκεί λοιπόν ήρθαμε σε επαφή με ένα από τους αρχηγούς της φυλής αυτής ονόματι Γκουάνο όπου είπαμε και τα εξής:

SAMAN LYCAN

Ήρθα ως εδώ για να ρωτήσουμε κάτι το οποίο μάλλον ίσως γνωρίζεται εσείς σαν γνήσιοι ινδιάνοι που παραμένετε και θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες για τους λεγόμενους Μελτάνους ( Μeltans ) oπου είναι άνθρωποι των λευκών για τις αρχαίες πόλεις της Βραζιλίας μα και για όλη την Κεντρική και Νότια Αμερική!!!! ( Με κοίταξε για λίγο και άρχισε να μου λέει )..

ΑΓΚΟΥΑΝΟ!!!!

Δεν είναι άνθρωποι των λευκών είναι άνθρωποι του διαβόλου των ανθρώπων!! Είναι αυτοί που δεν ξέρει κανείς ποιοι είναι…. Είναι αυτοί που δείχνουν στους ανθρώπους ποια δάση να κόψουν και σκοτώνουν τους δικούς τους …είναι αυτοί που δεν αφήνουν κανέναν να βρει τις μυστικές πόλεις των θεών αλλά και άλλες πόλεις πολύ παλιές μέσα στην ζούγκλα…είναι αυτοί που παίρνουν λεφτά για τον δίαυλο του μεγάλου ποταμού…. Είναι αυτοί που έχουν προδώσει τις αξίες των φυλών τους και δεν λέγονται για εμάς πλέον ινδιάνοι αλλά Μάλτανς, βοηθοί του διαβόλου των ανθρώπων!!

SAMAN LYCAN

Μπορείτε εσείς ή κάποιος να τους ξεχωρίσει!;! Έχουν κάποια χαρακτηριστικά επάνω τους, κάποια ρούχα!;! Κάποιο κούρεμα!;! Κάτι που να δείχνει ότι είναι οι Μελτάνοι!;!

ΑΓΚΟΥΑΝΟ

Κάποιοι από αυτούς όπου μπαίνουν στα δάση έχουν πίσω στην πλάτη τους κοντά στον ώμο αυτό το τατουάζ….( χαράζει στο έδαφος ένα σχέδιο ανάμεσα στις κοτσιλιές  ). Είναι από κάποιους που είχαμε πιάσει να μετράνε με κόκκινα κορδόνια τα δάση εδώ λίγο πιο κάτω από εμάς….

symbol tattoo maltans Το σχέδιο που χάραξε με ένα ξυλάκι!!

Αν και δεν είναι ακριβώς ίδιο μου θύμησε ακριβώς το παρακάτω σύμβολο:

maltas cross Όσοι αμφιβάλουν ότι οι ναϊτες αργότερα μπλέχτηκαν με την μασονία δεν έχουν παρά να επισκεφτούν την παρακάτω διεύθυνση:

http://www.egolpion.com/knights_templars.el.aspx

Με τον Αγκουάνο είπαμε και άλλα πολλά μα ιδιαίτερα τον απασχολούσε το θέμα της υλοτομίας όπου προέβλεπε πολλά κακά να γίνονται εκ μέρος των Μελτάνων προς την δικιά του φυλή αλλά και για άλλες μετά από αυτούς …. Δυστυχώς βγήκε προφητικός και έμεινα έκπληκτος και στεναχωρημένος όταν διάβασα το παρακάτω άρθρο αν έχετε την καλοσύνη διαβάστε το άρθρο και υπογράψτε για την προστασία της φυλής αυτής ειδικά εμείς οι Έλληνες ξέρουμε καλά από σκλαβιά και δολοφονίες από τους κατακτητές στο πετσί μας:

http://kenosfakelos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_24.html

Επειδή είναι μια φυλή όπου έχει μείνει στις παλιές δοξασίες της αν θέλετε υπογράψτε την διάσωση της και μαζί με αυτήν θα σώσουμε και άλλες πολλές δεν είναι κόπος για κανέναν μας να το κάνει παιδιά, άνθρωποι είναι και αυτοί…με πολλές γνώσεις του δάσους που δεν πρέπει να χαθούνε!!!!

Θα ξανά επανέλθω στο θέμα για τους Μελτάνους μόλις μαζέψω κάποια στοιχεία ακόμα που θέλω για να κάνω ένα πλήρες άρθρο. Όπως έχω ξαναπεί δεν είμαι συγγραφέας ούτε δημοσιογράφος και ίσως να μην τα γράφω με πολλές λεπτομέρειες ….αυτό όμως που ήθελα να μάθει ο κόσμος το έκανα. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


5 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΕΛΤΑΝΟΙ!!!!

  1. Σαμανε Καλημέρα. Το άρθρο σου για άλλη μια φορά ανεκτιμητο και κατατοπιστικοτατο. Σε ευχαριστούμε,!! Μετά τιμής submarine,!!
    Υ. Γ ασχετο(εν μερη) το πρωί που ξύπνησα μου ήρθε στο μυαλό μου η γνωστή φράση. Ω ξειν αγγελειν λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι,!! Καλημέρα

Αφήστε μια απάντηση